"En værdig bolig for mig er en frihed til at indrette sig, som man vil, selvom man bor på et botilbud. På Lindevang kan man bo pænt og hyggeligt." - Oksana

BOLIGER

Vi har i alt 56 boliger på Lindevang, og du får et rart sted at bo

Der er 50 boliger i vores hovedhus. Hver bolig er 23 m2 og består af et værelse, en entré og et badeværelse samt eget køleskab. Boligerne har tv-stik, hvor der kan oprettes forskellige tv-pakker efter eget valg og økonomi. Der er også mulighed for internet. De 50 boliger er opdelt i to boenheder. I hver boenhed er der to fælles køkkener, en tv-stue og computere med internet.

På Granstien, der ligger lidt afsides fra vores hovedhus, har vi seks rækkehuse og et fælleshus. Rækkehusene er på 56 m2 og er indrettet med stue, værelse, køkken og et badeværelse. Rækkehusene har tv-stik og mulighed for internet. Desuden er der adgang til egen terrasse og lille have fra hver bolig.

Alle boliger bliver løbende istandsat. Du indretter selv dit hjem, så du har et rart sted at bo, så længe du er på Lindevang.


Udendørs

Vi har flotte naturomgivelser på Lindevang. Vi har en stor have med sø, frugttræer og bålplads. Vi har også et shelter, et drivhus og masser af plads til udendørs aktiviteter. Midt på Lindevang finder du en boldbane og en petanquebane. Der er masser af dejlige uderum, som kan benyttes året rundt. Der er ikke langt til Helsingør Centrum, Kronborg eller indkøb. Bussen går lige uden for døren og der er ca. 45 min. til København.

“Huset er fint indrettet med fællesrum og små hyggelige værelser med store badeværelser. Der er en dejlig have med en sø”

Ulla