"Der foregår mange ting, så man ikke keder sig. Der er kreative ting og vores café, som er vores samlingspunkt. Vi tager også tit ud af huset." Borger på Lindevang

Aktiviteter

Vi har fokus på, at det skal være muligt at have en aktiv og meningsfuld hverdag på Lindevang. Derfor har vi mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i. Det er altid frivilligt at deltage – og du kan altid komme med gode idéer til nye aktiviteter.

Nogle af vores populære aktiviteter er kreativt værksted, mindfulness-tegning og gå-gruppe. Vi laver også gerne en filmaften, finder strikketøjet frem eller laver pandekager i vores bålhytte.

Vi synes også, at det er vigtigt at komme ud fra Lindevang, så vi kan f.eks. finde på at hoppe på husets mountainbikes og tage en tur i skoven, gå på museum eller tage bussen et smut til Tyskland.

Et hyggeligt samlingspunkt i huset er vores café, der holder åbent tre gange om ugen og sælger lækker kaffe, chai og lidt slik. En gang om måneden er der aftenåbent i caféen, og det ender gerne i, at vi får en lille sving-om!

Vi har Genbrugsen, som er vores genbrugsbutik. Der er åbent tre gange om ugen, og her kan du købe billigt tøj, sko, musik, film og meget mere. Beboere og medarbejder driver Genbrugsen sammen.

Fester og traditioner

Vi er glade for fester og gør meget ud af at markere årets højtider. Vi fejrer bl.a. Lindevangs fødselsdag, jul og nytår. Vi bruger alle chancer for at give hverdagen lidt kulør, så vi holder ofte festlige middage, f.eks. til påske, fastelavn og halloween.

Ferie og udflugter

En gang om året har du mulighed for at tage med på en ferie et sted i Danmark eller Europa, som du er med til at arrangere sammen med medarbejderne, der skal med. Vi tager også gerne på éndagsture, hvis du og andre beboere har lyst.

Jeg er også glad for Lindebladet og vil gerne skrive mere. Jeg har en aftale med en bostøtte om, at vi skal se på det sammen. Jeg har meget på hjerte.

Bettina